6 απλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα πόδια

 Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να απαλλαγείτε γρήγορα και εύκολα από τους μύκητες στα νύχια;

Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες λύσεις που έχετε ώστε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τους μύκητες από τα πόδια σας.

 

Σπρέι καταπολέμησης μυκητών

Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει αρκετά σπρέι που καταπολεμάνε τους μύκητες στα πόδια.

Η αποτελεσματικότητα διαφέρει από κάθε σπρέι και θα πρέπει να διαβάσετε τις κριτικές από πραγματικούς πελάτες, έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη πριν την αγορά σας.

Τα περισσότερα σπρέι διαθέτουν παραπλήσια συστατικά, όμως κάποια ίσως να έχουν κάποιο «κρυμμένο μυστικό» που τα κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο πόλεμο κατά των μυκητών στα πόδια.

Τα σπρέι για μύκητες μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα σε αρκετές ιστοσελίδες στο ίντερνετ και να τα προμηθευτείτε με απευθείας αποστολή στο χώρο σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μύκητες στα πόδια και τα σπρέι αντιμετώπισης στο Mikitiaseis.gr όπου εξειδικεύεται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση αυτών των λοιμόξεων.

 

Λάδι τσαγιού

Το Tee oil ή λάδι τσαγιού φαίνεται να έχει μια αποτελεσματικότητα εναντίον του μύκητα στα πόδια και τα νύχια.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς, αγοράστε κάποιο καθαρό έλαιο τσαγιού από ένα τοπικό κατάστημα διατροφής και χρησιμοποιήστε το απευθείας πάνω στους μύκητες των ποδιών.

Τρίψτε το λάδι πάνω στα πόδια σας και έτσι από την μια θα μαλακώσει το πόδι σας και από την άλλη θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι μύκητες των νυχιών.

 

Σκόρδο

Το σκόρδο πέρα από συμπλήρωμα στη μαγειρική, έχει τρομερές αντιμικροβιοτικές και αντιμυκητιασικές δράσεις.

Φτιάξτε έναν πολτό από το σκόρδο, επαλείψτε πάνω στο δάχτυλο και τυλίξτε με μια γάζα για να μην φύγει.

Κάθε μερικές ώρες επαναλάβετε την διαδικασία.

 

Στοματικά διαλύματα

Αν και χρησιμοποιούνται ευρέως για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος, τα στοματικά διαλύματα μπορούν να βοηθήσουν εξίσου καλά και στους μύκητες των νυχιών.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρέξετε ένα βαμβάκι με αρκετή ποσότητα στοματικού διαλύματος και έπειτα να το απλώσετε πάνω στους μύκητες των ποδιών σας.

Με αυτό τον τρόπο το στοματικό διάλυμα θα μεταφερθεί από το βαμβάκι στους μύκητες και η λοίμωξη θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μέσα σε λίγες εβδομάδες!

 

Σκόνη ποδιών με μέντα

Η μέντα είναι γνωστή για την αντιβακτηριακή της δράση. Μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα ένα μείγμα μέντας που σκοπό θα έχει να δράσει απευθείας στους μύκητες των ποδιών.

Τοποθετήστε 5 σταγόνες έλαιο μέντας μαζί με ταλκ και ανακατέψτε μέσα σε μια αεροστεγή σακούλα.

Αφήστε το μίγμα να κάτσει για 1 ώρα και έπειτα χρησιμοποιήστε το πάνω στους μύκητες.

Η μέντα έχει αναζωογονητική ιδιότητα και θα βελτιώσει άμεσα την όψη των νυχιών σας!

 

Χλωρίνη για τους μύκητες ποδιών

Προτείνεται από πολλούς να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να αντιμετωπίσετε τους μύκητες στα πόδια.

Αρκετοί έχουν αναφέρει πως είδαν μεγάλη πρόοδο στους μύκητες ενώ άλλοι ανέφεραν πως δεν είδαν καμία σπουδαία αλλαγή στα νύχια τους.

Αυτό που προτείνουμε είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τη χλωρίνη για να αντιμετωπίσετε τους μύκητες καθώς υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι αντιμετώπισης, όπως τα ειδικά σπρέι για μύκητες.

Από την άλλη, υπάρχουν ιστοσελίδες που προτείνουν την χρήση της χλωρίνης, όπως το http://www.topontiki.gr/article/279344/prosohi-stis-mykitiaseis-sta-nyhia-pote-ginontai-epikindynes

Το τι θα επιλέξετε στο τέλος είναι καθαρά δική σας επιλογή!